*

Wednesday, February 14, 2007

14 February yang Storm


Pertama kalinya taun ini sekolah libur karena storm. Dan hari ini pun kedua kalinya snow lumayan banyak taun ini, padahal taun2 sebelumnya langganan. Pagi2 kami ber-empat maen diluar, tapi ternyata si snow bukan jenis yang bisa dikepal, tidak pulen alias bear kata urang sunda mah, mo pake sliding-an juga gak bisa tidak licin malah memblesek, boro2 mo bikin snowman atau snowball. Jadi maen tidak lama, apalagi Ai sudah nangis2 aja gak nyaman sama tajemnya snow yang kena muka. Tuh meni baeud begituh :D


22 comments:

TomInta family said...

ah seueur snow geuning didinya mah, didieu mah adem ayem.
sanaos sakola diliburkeun pedah badai, tapi sanes badai salju, tapi badai angin, duh meni heboh.
Badai pasti berlalu lah, kitu saur judul pelem mah nya...
eh nyaan nya.. Ai teh beuki kasep geuning. Aka kumaha? sami wae...sami kasepna ,)

Hydrocodone said...

d2sZIT The best blog you have!

provident insurance said...

Huh415 Magnific!

aly and aj tour dates said...

Magnific!

pharmacy tech online in fioricet said...

Nice Article.

can celebrex cause bleeding said...

Hello all!

donagal insurance said...

Nice Article.

phentermine result said...

Nice Article.

maximum adult dose for vicodi said...

Good job!

acetaminophen tramadol said...

Good job!

order cheap xenical said...

Please write anything else!

phentermine no doctor approval said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

JohnBraun said...

PKc1du write more, thanks.

comix virtual sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

drunk girls sex said...

Hello all!

anime maid sex said...

Magnific!

lesbian ameuter sex said...

Thanks to author.

latina anal said...

Magnific!

sex addiction symptoms said...

Wonderful blog.

dwarf lesbian sex said...

Thanks to author.

oral sex instructions said...

Wonderful blog.

bear and sex said...

Nice Article.